W dniu 2 marca 2016 r. roku w naszej szkole pod opieką Pani Moniki Adamus i Pani Ilony Szwedo-Makowskiej odbył się konkurs kulinarny.
Tematem przewodnim było „Ciasto wielkanocne”. Na stole nie zabrakło tradycyjnych mazurków, babek wielkanocnych, serników.
W ocenie jury najciekawszym ciastem okazał się „Porzeczkowiec” wykonany przez uczennice klasy II K Agatę Kałuzińską i Martę Brzezicką. Drugie miejsce zdobyły Marta Stępień i Barbara Krzaczyńska z III Tg, trzecie miejsce wywalczyły Sara Łachman i Renata Czupryn uczennice z I Tg. Gratulujemy i dziękujemy wszystkim uczestnikom za udział w konkursie. Jednocześnie kierujemy podziękowania do sponsora nagród firmie Ikea, a w szczególności Pani Iwonie Gasik-Płominskiej za okazałe serce i wsparcie.
W ocenie jury najciekawszym ciastem okazał się „Porzeczkowiec” wykonany przez uczennice klasy II K Agatę Kałuzińską i Martę Brzezicką. Drugie miejsce zdobyły Marta Stępień i Barbara Krzaczyńska z III Tg, trzecie miejsce wywalczyły Sara Łachman i Renata Czupryn uczennice z I Tg. Gratulujemy i dziękujemy wszystkim uczestnikom za udział w konkursie. Jednocześnie kierujemy podziękowania do sponsora nagród firmie Ikea, a w szczególności Pani Iwonie Gasik-Płominskiej za okazałe serce i wsparcie.